Dlouhé uchování a čerstvá chuť

V potravinářském průmyslu se všeobecně začíná prosazovat, že méně znamená více. Dlouhé fronty na rozteklou vodnatou hmotu si už málokdo z nás vzpomene. Vrátili jsme se k původním recepturám a přidali získané zkušenosti, odkud zmrzlina pochází.

Z pravých zdrojů

Aby mražená lahůdka byla na Vašem stole úplně stejně skvostná, jako když ji naléváme do vaniček nebo dárkových kelímků, jsou prioritou dvě věci. Suroviny a proces uchování ztuhlosti hmoty v přesně nastaveném chladicím prostředí. I když ji transportujeme k dodavatelům, musíme zachovat stálou teplotu. Výrobní ingredience jsou zásadně domácí, smetana, mléko, pravé musí být i ovoce na sorbety. Inspirujeme se v zemích jako je Itálie nebo Řecko, tamní zmrzlina je alchymií.

Dlouhé uchování a čerstvá chuť
4 (80%)1